Japan Center

Over ons: Japan Center Antwerpen

Japan Center in Antwerpen is gegroeid uit een diepe fascinatie voor de uitzonderlijke, millennialange geschiedenis van het Oosten. De Japanse en Chinese beschavingen hoeven in traditie en verwezenlijkingen immers hoegenaamd niet onder te doen voor de westerse. Deze uitzonderlijke rijkdom boeit en intrigeert ons, en willen wij graag delen met gelijkgestemden in België en de rest van Europa.
Japan Center bestaat reeds meer dan 20 jaar. In deze tijd, en ook reeds voordien, hebben wij een uitzonderlijke expertise uitgebouwd over deze rijke culturen. Daardoor kunnen we waardevolle stukken herkennen en garant staan voor hun authenticiteit.
Tijdens talloze reizen naar Japan en China hebben we goede relaties ontwikkeld met betrouwbare leveranciers in Japan en China. Ook nu nog trekken we meermaals per jaar naar het Verre Oosten. Zodoende kunnen wij u op een professionele en kennisrijke manier bijstaan.

Wat vindt u bij Japan Center Antwerpen?

  • Antiek en modern (kasten, tafels, poppen, beelden,…)
  • Buddha’s (groot en kleine, verschillende materialen)
  • Harnassen (nr 1 in Europa)
  • Bedden (groot assortiment aan Japanse tatami’s en futon’s)
  • Kimono’s (zowel voor dames als heren, verkrijgbaar in verschillende stoffen)

Wilt u Oosterse elementen in uw interieur brengen? Op zoek naar een echte Japanse tatami of kimono?

Indien u onze liefde voor het Oosten deelt, of de luisterrijke oosterse culturen wilt ontdekken, verwelkomen wij u graag in Japan Center in Antwerpen.

Neem een kijkje in onze winkel